Kontakt/Info

Frågor ang föreningen? Kontakta då:

Ordf: Karl-Åke Andersson  070-3204411.

Sekreterare: Margareta Nilsson 0551-42002, 070-5482514.

Om du har åsikter, frågor så maila : pyrola22@gmail.com

Vägbeskrivning till hembygdsgården:

Tag väg 26 till Nybble. Sväng in där och fortsätt rakt ca 7 km och sväng höger (vid ett gult hus) där det står ”Hembygdsgård” på en vit skylt. Parkering finns dels nere på den gamla fotbollsplanen och ett annat litet ställe är strax före själva hembygdsgården. Har du husbil så rekommenderar vi parkeringen vid den gamla fotbollsplanen.

Åker man från Kristinehamn och vill se en liten annan vy än vad 26:an kan erbjuda, så går det bra att ta den buckliga och guppiga Visnums-Kilsvägen. Åk från ”Proppellerrondellen” åk över Järsbergsbron, sväng höger strax där efter. Sedan så följer man vägen tills man kommer till Kils Stuteri och i den korsningen svänger man höger och åker någon kilometer tills man ser skylten där det står ”Hembygdsgård” och där svänger man in.

The United Kingdom flag icon - free download

Take road 26 to Nybble, then turn in there and drive 7 km, then turn right when you see the white sign ”Hembygdsgård”. When you are on the small dirt road you find parkingspace to the left and if you drive a little further you can also park near the hembygdsgård.

If you got questions, send a mail to: pyrola22@gmail.com

6 svar på ”Kontakt/Info

 1. Hej Åke!
  Tackar för frågan! Har hittat svar på din fråga, kolla ibland inläggen.
  Hoppas du är nöjd med svaret.

  /Katarina

 2. Hej,

  Det där Mosstorpsbrödet som verkar så gott – är receptet hemligt? Om inte, så skulle jag hjärtans gärna vilja få det för attt testa hemma. Håller tummarna!

  Anki i sörmländska Näshulta, som just upptäckt att hon har en anfader i Visnum, mästersvennen/smeden Eric Siöberg född cirka 1685 och död på Jonsbols bruk i maj 1738.

 3. Jag anar att receptet är hemligt, men jag har vidarebefordrat frågan till bagaren. Så vi får väl vänta och se vad svaret blir.

 4. Hej! Hittade er på nätet och tänkte att jag chansar med en fråga. Jo, min farfar föddes i Visnum 1916 o dog innan jag hann fråga honom om hans släkt. Åh pappa pratade inte heller om det. Min farfars föräldrar va Beda Sofia Kärrman född 1891 i Visnum och Axel Gerhard Hellberg född 1893 i Hidinge men jag kände honom som Karl. Är det någon av Er som forskat på Kärrman och kan berätta något? Tacksam för svar. Med vänlig hälsning Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.